Toti oaspetii Aeroportului International Chisinau sunt invitati la degustarea de whisky scotian Macallan. Puteti savura cateva varietati de acest scotch rafinat si sa alegeti pe cel ce va va fi pe plac.
Macallan Quest 40%. Acest whisky single malt a trecut maturarea in patru tipuri de butoaie de stejar, printre care se enumara butoaie ex-bourbon si xeres. Aroma ofera nuante de vanilie si citrice, iar gustul abundeaza cu fructe uscate, nuci si scortisoara.
Macallan Lumina 41.3% se produce conform unei recete clasice. Ingredientul de baza il constituie orzul. Maturarea se produce in trei tipuri de butoaie: ex-xeres, ex-bourbon si in butoaie de marime mica denumite “hogshead”. O astfel de combinatie daruieste bauturii un caracter intens de fructe si specii.
Macallan Terra 43.8%. Aceasta bautura a fost maturata in butoaie europene si americane de stejar de prima umplere. Aroma se combina din nuante de fructe uscate si specii. Gustul dulciu dezvaluie caractere de toffee si accente lemnoase.
Macallan Enigma 44,9%. Acest whisky ajunge la maturare in butoaie de stejar european care au fost anterior folosite la maturarea xeresului. Ca rezultat se obtine o bautura puternica cu nuante intense de stejar, vanilie, scortisoara si fructe uscate.
Toate aceste varietati de scotch pot fi degustate in zona Duty Free a Aeroportului International Chisinau. Degustatia se desfasoara pana la sfarsitul lunii.