securitate

Plasând o comandă pe site-ul nostru, Dvs. în mod automat dați acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor Dvs. personale. Această informație este necesară pentru a contacta Clientul, înregistrarea și înmânarea comenzii făcute online.

Prelucrând datele cu caracter personal, solicitate la formarea comenzii, magazinul online DutyFree.Md urmează o confidențialitate strictă. Aceasta asigură securitatea cumpărătorilor. Informația personală este protejată în dependență cu Legislația Republicii Moldova.


Informația, necesară pentru formarea comenzii

  1. Nume și prenume, adresă, e-mail, număr telefon și altele sunt necesare pentru a identifica cumpărătorul și de a-i trimite numărul comenzii. Noi nu verificăm autenticitatea datelor personale, înscrise de client la formarea comenzii prin intermediul website-ului. Dar la eliberarea comenzii, angajații companiei vor verifica datele introduse online cu datele din pașaport. În caz de eroare bunurile nu vor fi emise.
  2. Data de plecare este necesara pentru a pregăti comanda în prealabil.


Politica datelor cu caracter personal

Echipa noastră face tot posibilul, pentru a preveni scurgerea de informații cu caracter personal. Sistema funcționării website-ului protejează datele cu caracter personal de accese frauduloase, modificări și alte acțiuni ilegale.

Toată prelucrarea datelor are loc automat printr-un sistem electronic. Informația cu caracter personal este accesibilă doar angajaților companiei, care realizează pregătirea și eliberarea comenzilor. Aceste persoane își îndeplinesc obligația de a păstra confidențialitatea clienților. Este important de reținut, că noi nu suntem responsabili pentru securitatea datelor, lăsate pe site-uri terțe atunci când se trece de la website-ul nostru spre alte resurse.


Securitatea plăților

Securitatea plăților este responsabilitatea băncilor achizitoare, ce oferă operațiuni financiare. Protecția datelor are loc prin intermediul unor protocoale, dezvoltate de sistemele de plăți internaționale Visa International și MasterCard Worldwide.


Protecția datelor de pe website

Pe website-ul nostru dvs veți găsi informații despre produsele și serviciile oferite. Utilizatorii vor putea afla despre produsele noi și promoțiile din magazine: reduceri, cadouri, degustări, prezentări.

Reveniți mai târziu, suntem offline!
Off
line