Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți

26 Octombrie 2022

Angajații companiei DFM au venit în vizită la elevii Școala auxiliară Nr. 7.

Pe 25 octombrie, copiii au avut o sărbătoare: 53 de ani de la înființarea instituției de învățământ. Serbarea acestei ocazii a fost programată să coincidă cu matineul "Toamna de Aur". Copiii au prezentat un spectacol fascinant cu dansuri și scenete teatralizate. Au organizat și o expoziție a propriilor meșteșuguri: ikebane, panouri textile, desene, dovleci decorativi și multe altele. Este uimitor cât de mult talent stă în acești copii minunați!

Oaspeții au fost întimpinați cu mult drag de copii cu pîine și sare în prag. Suntem foarte încântați că compania noastră a fost printre cei invitați la acest eveniment! Încercăm să sprijinim copiii care învață acolo. Suntem în legătură cu administrația pentru a înțelege de ce au nevoie elevii. Așadar, până la începutul anului școlar, am dotat bucătăria școlii: am montat mobilier și am efectuat lucrări electrice. Acum cursurile de gătit se fac în condiții mai confortabile. Un astfel de ajutor este foarte important pentru copiii speciali, deoarece au nevoie de o atenție sporită.

Mulțumim personalului școlii pentru munca și căldura pe care o oferă elevilor lor. Ne bucurăm că putem oferi sprijin celor care au nevoie.

1 August 2018
Reveniți mai târziu, suntem offline!
Off
line