Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

despre noi

Despre companie

Compania "DFM" Srl este cel mai mare operator Duty Free din Moldova. Magazinele companiei sunt amplasate la granițele Moldovei cu România și Ucraina, deasemenea în Aeroportul Chișinău.

În magazinele DFM este prezentat un spectru larg de produse, care se vând tradițional în magazinele Duty Free din lumea întreagă. Aceasta este alcool de elită, dulciuri, bijuterii, genți, ceasuri, ochelari, jucării, produse de călătorie și altele. DFM oferă cumpărătorilor produsele celor mai renumite branduri mondiale, deasemenea produse de la producători locali. Compania noastră furnizează produse de la branduri precum Philip Morris, Rothmans, Henessy, Chivas Rеgal, Bowmore, Seagram, Paco Rabanne, Lancome, Armani, Ives Saint Laurent, Guerlain, Hugo Boss, Diesel, Armani, Guess, DKNY, Tommy Hilfiger, Skagen, Calvin Klein, Bvlgari, Chanel și multe altele.

Compania se dezvoltă încontinuu. Se extinde nu numai zona comercială a magazinelor și asortimentul de produse, dar și gama de servicii. Așa, pasagerilor Aeroportului li se oferă serviciul:”Shop&Collect” (păstrarea produselor, cumpărate în duty free) și online - precomandă (online-shopping înainte de zbor).

Despre website

Pe site-ul nostru dvs veți putea face cunoștință cu asortimentul magazinelor DFM, amplasate pe teritoriul Aeroportului Chișinău. Dvs veți putea efectua o precomandă online și de a ridica cumpărăturile la plecare sau sosire. Este bine de reținut: acces în sălile aeroportului, unde sunt eliberate cumpărăturile, este doar pentru cei, ce au cumpărat bilete la avion.

Important!
In special este actual serviciul precomanda pentru cei ce SOSESC în Aeroportul Chișinău. Aceasta este legat de faptul că, magazinul din Sala Sosiri este mai mic ca dimensiune decât în Sala Plecări, și asortimentul nu este atât de vast. Prin urmare, este mare probabilitatea, ca produsul necesar să nu fie în Duty Free Sala Sosiri. În același timp, oformând comanda pe website, dvs veți primi posibilitatea de a alege din tot asortimentul oferit în toate magazinele Duty Free din Aeroportul Chișinău.

ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2023 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net