Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / angajatii dfm au ajutat o familie numeroasa

2021-07-02

Echipa DFM a aflat intamplator despre soarta dificila a unei familii cu multi copii. Parintii cresc sase copii, iar mama in prezent este insarcinata cu al saptelea. Familia este prietenoasa, copiii invata bine, concomitent dezvoltindu-si abilitatile creative. Si fiecare copil stie ca datoria lui este de a-i ajuta pe ceilalti membri ai familiei.

Situatia se complica si mai mult prin fapul ca automobilul in posesiune - un Golf vechi - nu este potrivit pentru o familie atat de mare. Iar pe timp de criza, tatal nu reusea sa castige bani suficienti pentru o masina mai mare. Copiii au decis sa-si sustina parintii si au incercat sa stranga suma lipsa. Baietii au luat o chitara si s-au dus in centrul Chisinaului pentru a castiga bani: cantau cantece in speranta ca trecatorii vor aprecia talentul lor. Printre trecatori a fost si un angajat DFM. El a aflat mai multe despre viata acestei familii si le-a impartasit si colegilor sai, care, ulterior, din propria initiativa au adunat 40.000 de lei si le-au donat acestei familii pentru o masina mai mare. Parintii isi exprima profunda recunostinta tuturor celor care au raspuns la chemarea copiilor lor.

Suntem multumiti acestei familii pentru ca au acceptat ajutorul nostru si speram ca astfel de actiuni vor schimba lumea spre bine.

3 August 2021
1 Iulie 2021
2 Iunie 2021
ADRESA:
DFM SRL.
Moldova, Chișinău
bd. Moscova 21 bl 5 of 1103
tel: +373 (022) 22-80-47
email: support@dutyfree.md
Metode de plată:

©2023 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net