Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți

11 Septembrie 2017

Colectia parfumurilor deosebite din reteaua de magazine Dufremol s-a marit cu o editie creativa de la Montale. Brand-ul este renumit cu aromele de oud atat de actuale la moment.

Oudul in parfumerie este o adiere speciala pretuita atat de mult de admiratorii aromelor senzuale, scumpe, pasionate si polisemantice. Nuantele de oud se capata atunci cand arborele din specia Aquilaria care creste in Asia de Sud-Est se infecteaza cu o ciuperca speciala. Ca rezultat lemnul se imbiba cu o smoala densa si aromata. Aceasta aroma include in sine lemn, smoala, fum si musk. Parfumurile cu astfel de nuante capata o sexualitate nemaipomenita: acoperind cu o aura magnetica deosebita.

Brand-ul frantuzesc Montale abordeaza tema Orientului Apropiat. Fondatorul marcii Piere Montale a petrecut 3 ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru cei mai influienti seici. Eventual el s-a intors la Paris si a deschis propria producere de parfumuri. Precum parfumurile orientale, buchetele Montale reprezinta un mix de uleiuri diverse si nu contin spirt. Pentru ca aroma sa nu se altere sub intercatiunea luminii, ea este aranjata intr-un vas de aluminiu si apoi in husa de catifea.

Aromele Montale sunt o adevarata potiune de iubire. Ele sunt capabile sa trezeasca cele mai adanci emotii si sa arate lumea din alta perspectiva. Parfumurile marcii sunt concentrate si persistente. Aromele de lux va asteapta in magazinele Duty Free din Aeroportul International Chisinau.

ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Tighina 12
tel: +373 (022) 22-80-27
Metode de plată:

©2017 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova