Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți

14 Iunie 2018

In Aeroportul International Chisinau se desfasoara prezentarea aromelor luxoase de la Versace din seria Dylan Blue, care ofera varietati pentru barbati si femei. De asemenea se ofera in calitate de cadou un set mini din aceste arome de la brand.

Versace Dylan Blue este destinat bărbaților încrezuți în sine și deciși. În el se simte puterea oceanelor și romantica brizei marine serale. Parfumul aparține grupului parfumurilor furajere. Se deschide cu accente de apă strălucitoare, deasemenea tendinței bergamotei din calabria, grapefruit-ului și frunze de smochin. Inima este plină de romantismul semitonurilor violetei, paciuli, piperului negru și ambroksana. Baza rafinată, dar ușoară este compusă din mosc, tămâie și șofran.

Versace Dylan Blue Femme este o aroma la care Donatella Versace se refera ca la un omagiu dedicat feminitatii ce impleteste in sine putere, senzualitate si eleganta. Acest buchet rafinat cucereste de la inceput: este atragator, netrivial si expresiv. Se deschide prin coacaza neagra, mar si trifoi. Mijlocul ofera caractere de trandafir, iasomie, piersic si macies. Baza ascunde nuante de lemn deschis, patchouli si musk.

Prezentarea se desfasoara pana la sfarsitul lunii. Fiecare care va procura doua arome de la Versace va primi in calitate de cadou un set mini de parfumuri de la acest brand, cu exceptia produselor care deja participa in cadrul altor promotii de la Dufremol.

4 Iunie 2018
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Tighina 12
tel: +373 (022) 22-80-27
Metode de plată:

©2018 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova