click to zoom
click to zoom
€19.00
Cantitate
Descriere:
Beauty of Joseon Calming Serum Green tea + Panthenol – Un ser liniștitor pe bază de hidrolat de ceai verde ajută la hrănirea pielii cu substanțe nutritive benefice, calmează și ameliorează roșeața și iritarea, regenerează și revitalizează pielea. Componentele active măresc elasticitatea și fermitatea țesuturilor, ceea ce ajută la netezirea ridurilor și a rupturilor pielii. De asemenea, fiola uniformizează tonul general al pielii, înălbind petele de vârstă.

Formula unică a produsului conține 76% hidrolat de ceai verde, tinctura din care în timpul domniei dinastiei Joseon a fost folosită ca medicament datorită proprietăților sale de vindecare. Bogat în taninuri (polifenoli, taninuri și catechine), vitamine, o cantitate mare de minerale și acizi organici, ceaiul verde are un puternic efect antiinflamator și antioxidant, întărește și netezește, favorizează retenția de umiditate și întinerește pielea uscată, deshidratată. Catechina și polifenolul care se găsesc în cantități mari în ceaiul verde sunt antioxidanți puternici care protejează structurile celulare de distrugerea de către radicalii liberi, ajută celulele să funcționeze pe deplin, protejează colagenul și elastina de daune, încetinind procesul de îmbătrânire. Mai mult, catechinele tind să suprime sinteza melaninei, care, ca urmare, reduce și previne apariția petelor de acnee și a pigmentării. Datorită conținutului ridicat de vitamina C (de 5-8 ori mai mult decât lămâia), ceaiul verde ajută la luminarea și uniformizarea ușoară a tonului general al pielii feței.

Compoziția conține 2% pantenol (provitamina B5), care are un efect hidratant profund și de lungă durată. Pantenolul are proprietatea higroscopicității (atracției și absorbției umezelii) și a permeabilității ridicate, datorită căreia este capabil să pătrundă în straturile profunde ale epidermei, „îndepărtând” moleculele de apă. Drept urmare, pielea devine mult mai hidratată. Face pielea moale și netedă și, în plus, are un efect calmant și de vindecare a rănilor.

Aplicarea:
Aplicați cantitatea necesară de produs cu mișcări de masaj. Folosiți după aplicarea tonerului.
* Produsul conține ingrediente naturale care, în timp, pot începe să se oxideze cu oxigenul atmosferic și să schimbe ușor culoarea și mirosul. Acest lucru este normal și nu afectează performanța produsului.

Componente:
Camellia Sinensis Leaf Water, Water, Methylpropanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Panthenol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, MeliaAzadirachta Flower Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Propolis Extract, Diethoxyethyl Succinate, Betaine, Octanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Polyquaternium-51, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Phytate, Dextrin, Tocopherol
Articol:
DF96918
pentru femei:
 
Îngrijire specială:
 
brand:
BEAUTY OF JOSEON
Produsele, achiziționate pe website-ul nostru, pot fi ridicate pe teritoriul Aeroportului Chișinău, str. Dacia 80/3 . Eliberarea are loc la fereastra cu denumirea "Shop&Collect". În Sala Sosiri serviciul "Shop&Collect" este amplasat ÎNAINTE de controlul pașapoartelor, în Sala Plecări - DUPĂ. Este suficient de a arăta operatorului pașaportul și numărul comenzii.
De unde se ridică
Produsele, achiziționate pe website-ul nostru, pot fi ridicate pe teritoriul Aeroportului Chișinău, str. Dacia 80/3 . Eliberarea are loc la fereastra cu denumirea "Shop&Collect". În Sala Sosiri serviciul "Shop&Collect" este amplasat ÎNAINTE de controlul pașapoartelor, în Sala Plecări - DUPĂ. Este suficient de a arăta operatorului pașaportul și numărul comenzii.