Invitam toti vizitatorii Aeroportului International Chisinau la degustarea luxosului whisky scotian. Aveti ocazia sa degustati bauturi de diferite varste de maturare cu o multime de nuante aromatice.
Dalmore Valour: whisky produs dupa o metoda unica. Bautura se matureaza in butoaie americane ex-bourbon, apoi se toarna in vase unde pana la aceasta s-a tinut xeres Matusalem. La ultima etapa bautura se toarna in butoaie de portwein. O astfel de metoda nu numai imbogateste gustul si aroma, dar si ofera o catifelare deosebita.
Dalmore Regalis se produce dupa o receta din secolul 19. Se matureaza in butoaie de stejar, capatand nuante aromatice de visina, citrice, fructe uscate si vanilie.
Dalmore Luceo este o bautura cu o multime de nuante nationale. Creat dupa o receta scotiana straveche. Gustul si aroma sunt bogate in nuante de nuci, prune uscate si turba.
Dalmore Dominium poseda un gust deosebit oferit de catre butoaie ex-xeres Matusalem. Ca rezultat se obtine un whisky cu nuante de ciocolata, stafide, cafea, tutun si copac de sandal.
Dalmore Cigar Malt: whisky single-malt creat special pentru iubitorii de trabucuri. Acest malt este format din distilate maturate intre 10 si 15 ani in butoaie de 3 tipuri: cu varsta de 30 de ani ex-xeres Oloroso, butoaie de stejar amercian si butoaie de vin Cabernet Sauvignon.
Dalmore King Alexander III este un whisky unic care ne duce la origini istorice. La crearea lui, maestrul cupajului Richard Paterson, a ales varietati de whisky din anii 1990 care s-au maturat timp indelungat in butoaie de vinuri franceze si siciliene, madeira, bourbon de Kentucky, portwein si xeres Matusalem. Compozitia s-a primit deosebit de multilaterala si nobila.
Toate acestea pot fi degustate pana la sfarsitul lunii.