In Aeroportul International Chisinau se desfasoara degustarea coniacului de la renumita casa Camus. Casa de coniacuri a fost fondata in anul 1863 de catre Jean Baptiste Camus. De la inceput s-a hotarat de a produce coniac de cea mai inalta calitate. O astfel de politica a companiei a adus la aceea ca productia casei a devenit vestita in intreaga Europa doar in cativa ani. Nu a trecut mult timp si bautura aceste marci a devenit coniacul oficial al lui Nicolai II. Recetele vechi se transmit din generatie in generatie. Compania produce bautura din ingrediente proprii: struguri ce cresc in regiunea Coniac de sorturile Ugni Blan, Folle Blanche si Colombard.
Pe parcursul lunii februarie toti vizitatorii Aeroportului International Chisinau au ocazia sa guste coniacul frantuzesc rafinat de urmatoarele varietati:
Camus VSOP Borderies a fost lansat in editie redusa in 2014. Baza lui il reprezinta vinul distilat pe reziduu. Gustul si aroma au un caracter multilateral, ca rezultat al maturarii indelungate in butoaie de lemn. Are nuante de ciocolata de lapte, zest de portocale si condimente.
Camus XO Borderies: un coniac unic de editie limitata. Se produce din varietati de poama de elita. Distilatele de vin ce fac parte din cupaj au trecut distilare dubla pe reziduu si au fost maturate nu mai putin de 6 ani in butoaie de stejari din padurea Limousin. Ca rezultat se obtine o bautura cu accente intense de fructe si flori.
Camus Dark & Intense 40%: una din cele mai deosebite varietati de bauturi de la renumitul brand. Este un coniac cu o aroma puternica si bogata unde se regasesc nuante de migdale, fructe coapte si condimente. Gustul cremos ofera amarime de ciocolata neagra.