Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / prezentare de aroma de la versace

2019-09-09

Amatorii de produse de parfumerie alese sunt invitati la prezentare de aroma de la Versace in Aeroportul International Chisinau. In cadrul promotiei accentul este pus pe parfumul Eros Flame – aroma dragostei si pasiunii.

Versace Eros Flame – este un parfum pentru barbatul puternic care radiaza siguranta si hotarare, imposibil de rezistat. Aroma este capabila de a provoca sentimente adevarate si sa va arunce in ;umea erosului. Face parte din grupa aromelor lemnoase condimentate. Buchetul se formeaza din contraste: nuantele se impletesc si se completeaza reciproc transformindu-se pe parcursul duratei sale. Se deschide cu caractere de lamaie proaspata si suculenta, de portocala amara si nuante de piper negru de Madagascar. Inima se combina din nuante de geranium, trandafir, cedru, extract de patchouli. Baza abundeaza in nuante de muschi de stejar, sandal, boabe tonca si vanilie.

Consultantii DFM va vor ajuta sa descoperiti toate nuantele acestui parfum luxos si senzual si sa decideti daca va convine.

4 Septembrie 2019
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova