click to zoom
de la hennessy
40 alc. vol., 1L
€48.00
Cantitate
1
1
2
3
4
5
6
7
Descriere:
Produsul este eliberat doar persoanelor
ce au atins vârsta de 18 ani.
Acest cupaj este format din mai mult de 40 de distilate de coniac invechite nu mai putin de 3 ani. Aceasta bautura reprezinta un etalon printre coniacuri. Acest amestec potrivit a fost combinat pentru prima data catre stranepotul fondatorului brandului - Maurice Hennessy, in anul 1865. Apropo, tot atunci, Maurice a venit cu ideea de a folosi stelute pentru reprezentarea varstei de invechire a bauturii. Se zice ca inspiratia a fost luata de la steluta de pe manerul ferestrei din cabinetul sau. HENNESSY VS se deosebeste cu un gust bogat, in care nuantele fructelor timpurii sunt completate cu o usoara prospetime si specii.
Articol:
DF10759
alc. vol.:
40
brand:
HENNESSY
country of origin:
France
nett:
1L
product unit:
sticla
Produsele, achiziționate pe website-ul nostru, pot fi ridicate pe teritoriul Aeroportului Chișinău, str. Dacia 80/3 . Eliberarea are loc la fereastra cu denumirea "Shop&Collect". În Sala Sosiri serviciul "Shop&Collect" este amplasat ÎNAINTE de controlul pașapoartelor, în Sala Plecări - DUPĂ. Este suficient de a arăta operatorului pașaportul și numărul comenzii.
Template->loadfile(): File /home/dutyfree/public_html/romanian/template/df_v2a_ro/incl_recommend_item_price_before_sale.php for handle incl_recommend_item_price_before_sale.php is empty