Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / tiziana terenzi - parfumuri în care se simt sunetele naturii

2015-12-15

Asortimentul magazinelor dfm s-a mărit cu parfumuri de nișă a brandului italian Tiziana Terenzi.

Această casă parfumerică – este o afacere de familie. La finele secolului trecut compania s-a specializat pe lansarea lumânărilor aromatice. În anul 2012 compania a anunțat lansarea primului său parfum: el a creat un furor adevărat în lumea parfumeriei. Original, strălucitor, buchetul incredibil de expresiv a devenit popular foarte repede în lumea întreagă. În enciclopedia brandului sunt înscrise mai mult de 10 parfumuri. Pentru crearea fiecăruia din ele se acordă multă atenție și timp. Parfumierii adună buchete din cele mai rare și scumpe componente. Așa abordare oferă individualitate fiecărui parfum în parte.

La moment compania este condusă de copii fondatorilor brandului. Meșterul parfumier de bază al companiei – parfumierul Paolo Terenzi, el este și președintele companiei. Surorile sale – Evelino și Tiziana Terenzi – i-au parte activă la crearea fiecărei compoziții. Una din ele ajută la crearea de buchete, alta – la crearea de sticluțe exclusive pentru parfumuri.

Toate parfumurile Tiziana Terenzi sunt îmbibate cu motivul de bază – exclusivitate. Fiecare parfum este original. Parfumierii crează compoziții, ce nu sunt asemănătoare cu alte parfumuri a altor branduri. Așa efect se obține mulțumită folosirii unor componente rare și combinații originale îndrăznețe. Parfumurile originale Tiziana Terenzi acum sunt accesibile și în Moldova, în rețeaua magazinelor dfm.

28 Decembrie 2015
11 Decembrie 2015
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2023 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net