Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / prezentarea aromelor de la dolce & gabbana

2017-10-10

În Aeroportul Internațional Chișinău se desfășoară prezentarea parfumurilor masculine și femenine din seria Dolce & Gabbana The One. Aceste arome coplesesc cu splendoare și eleganța. Ele accentuează statutul, completând în același timp imaginea unei personalități orientate spre succes.

Parfumul femenin The One aparține grupei floristice orientale, dezvăluindu-se prin mandarină, piersic și lici, apoi urmând iasomia, lilia și lacrămioara. Se închide acest buchet cu prună, vanilie și ambră.

Parfumul masculin The One se deschide cu nuanțe de grapefruit copt, coriandru și basilic. Centrul ascunde nucșoară, ghimbir și flori de portocală siciliană. Baza lemnoasă este împodobită cu nuanțe de tutun, cedru și ambra sură.

Prezentarea vă va oferi toată bogația aromelor. Consultanții vă vor demonstra variația parfumurilor în versiunea EDP și EDT și vă vor ajuta să va convingeți în diversitatea produselor. Promoția va dura până la sfârșitul lunii. La procurarea produselor promoționale cumpărătorii vor primi cadouri de la brand-ul Dolce & Gabbana.

3 Noiembrie 2017
31 Octombrie 2017
6 Octombrie 2017
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2023 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net