Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / mărirea asortimentului de genți

2015-12-24

Vă prezentăm branduri noi, ce au mărit colecțiile produselor exclusive la dfm DutyFree. Începând cu decembrie asortimentul magazinelor companiei s-a mărit cu genți de lux Coccinelle și Piquadro.

Compania italiană Coccinelle, denumirea căruia se traduce ca ”maica domnului”, lansează genți de elită, clutch-uri, portmonee, rucsacuri și multe altele. Aceste accesorii sunt în dulapurile multor celebrități, ce acordă o atenție deosebită calității exclusive a produselor. Coccinelle produce nu pur și simplu genți, accesoriile acestui brand poartă poartă o dispoziție aparte. Ele sunt îmbibate cu romantism și sensibilitate. Printre produse sunt modele ce sunt purtate zi de zi, deasemenea accesorii pentru evenimente speciale. Istoria brandului a început în anul 1978, atunci când familia Coccinelle a deschis o producție proprie de genți pentru femei. De la momentul fondării brandului toate gențile Coccinelle sunt produse manual – aceasta asigură a calitate superioară, încrederea pentru fiecare cusătură. Materialul de bază este pielea naturală. Meșterii cos gențile din cele mai rare și scumpe tipuri de materiale: piele de anaconda, crocodil sau șopârle. Așa accesorii sunt de o longevitate de durată și capabile să servească nu numai un deceniu. Pentru fiecare sezon compania lansează colecții noi, înfrumusețată cu detalii de sezon și îmbibată cu motive clasice.

Compania italiană Piquadro – este producătorul de produse din piele naturală clasa lux. Direcția de bază a companiei – producerea de genți de mâină și genți pentru notebook-uri, cărți electronice, tablete și multe altele. Istoria companiei a început în anul 1987, atunci când studentul facultății de inginerie electronică, Marco Palmieri, a lansat o producere mică a genților din piele. După 10 ani de activitate Marco a înființat brandul Piquadro, care repede a devenit cunoscut în lumea întreagă. Din primele zile de muncă a companiei până la moment conducătorul atrage o atenție deosebită calității produselor. Materialul este ales cu o scrupulozitate specială: pentru cusut este folosită doar pielea de calitate superioară. Este bine de remarcat, că începând cu anul 2009 produsele companiei sunt folosite de sprinterii de Formula 1, ce le permite de a păstra lucrurile sale în condiții extremale.

Gențile de elită de la cei mai buni producători italieni pot fi cumpărate acum și în Moldova, în rețeaua de magazine dfm.

28 Decembrie 2015
11 Decembrie 2015
Reveniți mai târziu, suntem offline!
Off
line