Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / degustație și cadouri de la johnnie walker

2017-07-10

În Aeroportul Internațional Chișinău se desfăsoară degustația scotch-ului de elita de la producatorul cu renume mondial Johnnie Walker. Mai mult că atât, cumpăratorii scotch-ului primesc cadouri îndeosebi de actuale pentru calatori. Vizitatorii magazinului pot să deguste urmatoarele băuturi whiskey:

Johnnie Walker Island Green Scotch Whisky 43%, care este un cupaj de whiskey de malt cu vărsta de 15 ani. Băutura este produsa după o receta scoțiana întruchipând în sine cele mai vechi tradiții de distilare. Aroma abundeaza cu nuante de citrice și nuci sarate. Gustul aduce a lămâie,scorţişoara, biscuiți și fum. Gustul rezidual aduce a piersici, pâine și chiperi iute.

Johnnie Walker Select Casks Blended Whiskey 10YO 46%, este un whiskey din spirtoase maturate nu mai puțin de 10 ani în butoaie de stejar. Trăsătură deosebită a acestei băuturi este ca la etapa finala acest produs e maturat în butoaie vechi anterior folosite la maturarea de whiskey de secara. Ca rezultat primim o băutură cu tarime de 46% si arome de caramela, vanilie si portocală. Gustul se evidentiaza prin caractere de stafide, fum, scorţişoara, nucsoara si specii.

Fiecare vizitator care va procura produse Johnnie Walker in suma de 99 euro va primi cadou valize de firma. Degustația cu acordarea premiilor va dura până la sfârșitul lunii.

17 Iulie 2017
Reveniți mai târziu, suntem offline!
Off
line