Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / când nu poți rămâne indiferent

2020-04-02

În plină pandemie de COVID-19 la nivel mondial, compania DFM oferă tot sprijinul posibil medicilor moldoveni. Îi ajutăm pe eroii noștri cum putem. În primul rând ne gândim la viața și sănătatea lor. Iată de ce am depus toate eforturile ca să asigurăm cât mai mulți medici cu echipamentul necesar. În această perioadă am alocat peste 600 de mii de lei pentru procurarea echipamentelor de protecție și a diferitor necesități pentru medicii din prima linie. Printre acestea sunt:

- Echipamente de protecție pentru medicii Spitalelor de Urgență (combinezoane, măști, viziere);

- 500 de combinezoane pentru lucrătorii medicali din sălile de reanimare;

- Echipamente pentru lucrătorii din laboratoarele Spitalului „Toma Ciorbă”;

- Procurarea materialelor necesare la fabricarea a peste 13.500 de viziere, care vor fi repartizate în spitalele din Republica Moldova;

- 5 laringoscoape pentru intubare care vor ajunge în Republica Moldova la 15 aprilie;

Îi îndemnăm pe toți cetățenii și agenții economici, care au posibilitate, să se alăture acestei acțiuni. Fiecare dintre noi poate oferi un mic ajutor pentru medicina națională, care acum ca niciodată are nevoie de sprijinul nostru pentru a salva vieți.

Vă dorim tuturor multă sănătate!

ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2020 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net