Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / ajutor pantru orfelinatul din satul popeasca

2021-02-04

Echipa DFM a vizitat discipolii internatului Popeasca. Copiii cu nevoi speciale locuiesc si studiaza aici, insa creativitatea lor nu are limite! Copiii sunt implicati in sculptura de lemn, cusut si crearea bijuteriilor.

Inainte de calatorie, echipa noastra a aflat de la administratia casei-internat de ce aveau nevoie copiii si a procurat echipamentul si lucrurile necesare. DFM a donat o imprimanta cu un scaner, o rezerva de hartie pentru tiparit, haine pentru copii, produse de igiena personala, produse chimice de uz casnic si, bineinteles, jocuri de masa si dulciuri pentru toti elevii, ceea ce i-a facut pe cei mici deosebit de fericiti.

Calatoria s-a dovedit a fi foarte informativa: sirguinta si creativitatea copiilor au incantat echipa noastra! Fiecare dintre noi este capabil sa ajute acest orfelinat, deoarece orice lucru poate fi util in ateliere: de la semifabricate din lemn la margele si mosorele.

14 Aprilie 2021
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2021 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net