Stimati cumparatori! În legătură cu trecerea la noul regim de vinzare conform noii legislații, comenzile la sosire temporar nu vor fi procesate.

colectare

Aici, dvs veți putea face cunoștință cu asortimentul magazinelor DFM, amplasate pe teritoriul Aeroportului Chișinău. Dvs veți putea efectua comenzi online și ridica cumpărături la sosirea sau la plecarea din Aeroportul Chișinău. Ar fi bine de reținut, că accesul în sălile terminalului Aeroportului, unde sunt emise cumpărăturile, este deschis doar pentru cei, care sunt posesorii unui bilet de avion.

Produsele, achiziționate pe website-ul nostru, pot fi ridicate pe teritoriul Aeroportului Chișinău. Comanda dvs va fi oformată și ambalată la data indicată de dvs. Aceasta vă va ajuta să economisiți timp: Dvs nu va trebui să umblați prin Aeroport în căutare de cumpărături. Întrați în magazinul DFM și adresați-vă oricărui vânzător, anunțând numărul comenzii. Dvs veți primi imediat cumpărăturile.

*Atenție! Compania DFM nu oferă servicii de livrare! Produsul poate fi ridicat doar personal, și doar de către persoanele ce au bilet la avion.

În Aeroportul Chișinău magazinele DFM sunt amplasate în Sala Sosiri și Sala Plecări. La oformarea comenzii este necesar de a indica corect direcția de plecare. În sala Sosiri magazinul este amplasat PÂNĂ la controlul pașapoartelor, în sala Plecări - DUPĂ.

Păstrare (Shop&Collect)

Dvs puteți lăsa cumpărăturile spre păstrare. De exemplu, zburînd în deplasare sau odihnă, puteți procura produse în magazinele Duty Free, să le lăsați în aeroport și de a le lua la întoarcere în Chișinău.

În acest caz, cînd comandați este necesar să indicați data întoarcerii în Chișinău (adică data sosirii în Aeroportul Chișinău: data, cînd produsul va fi luat).

ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2023 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova; Design and engine by www.sonacom.net