Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / prezentatie: produse noi de ka guerlain

2019-05-13

Toti oaspetii Aeroportului International Chisinau sunt invitati sa faca cunostinta cu produsele noi de la Guerlain. Consultantii va vor prezenta aromele din seria Mon Guerlain si produsele noi de cosmetica decorativa.

Veti putea aprecia toata bogatia Mon Guerlain Bloom of Rose - cea mai actuala inovatie printre parfumuri. Acest buchet confera libertate, incredere in sine si senzualitate. Parfumul dezvaluie multiplele nuante ale feminitatii ce se imbina intr-o aroma atragatoare care farmeca si ademeneste. Se deschide prin nuante de flori, mijlocul fiind de neroli, trandafir si iasomie. Baza se combina din nuante de vanilie si sandal.

Ruj de buze Rouge G de Guerlain este o combinatie de culoare si textura delicata a unui remediu de ingrijire ce ofera buzelor confort si finete. Lista ingredientelor include polimere de origine vegetala si microcristale de argint, care intensifica culoarea si persistenta. Uleiurile de jojoba si mango hranesc pielea delicata, iar acidul hialuronic netezeste buzele oferindu-le volum.

Aceste si alte produse de la Guerlain sunt acum disponibile in reteaua de magazine DFM. Consultantii vor raspunde la intrebarile Dumneavoastra si va vor ajuta sa alegeti produsele care vor accentua individualitatea si frumusetea fiecarei femei. Si un cadou placut pe parcursul acestei luni pentru fiecare ce va procura produse Guerlain in suma de la 100 euro: miniaturi de meteorite, fond de ten si parfum.

12 Iunie 2019
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova