Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / invitatie la mare degustatie: metaxa

2019-06-05

Consultantii magazinului DFM din incinta Aeroportului International Chisinau invita toti oaspetii la degustatia bauturii grecesti Metaxa.

Metaxa este un amestec divers de brandy si vin din struguri de o varietate deosebita ce ulterior sunt uscati la soare. Este considerata cea mai vestita bautura greceasca. Denumirea produsului vine de la numele creatorului sau - Spiros Metaxa, care si-a pus in gind in anul 1888 sa creeze o bautura cu gust autentic. Ambitia lui Spiros i-a adus succes si peste cativa ani brandy cu numele sau se exporta in alte tari.

In luna iune in cadrul magazinului din Aeroportul International Chisinau toti doritorii pot degusta versiunile cele mai populare ale producatorului: Metaxa 7 ani si Metaxa 12 ani.

Metaxa 7 ani poseda o aroma intensa de piersici si nucsoara, iar gustul aduce a miere, stafide si a iutime rafinata.

Metaxa 12 ani se deosebeste printr-o aroma intensa de flori si ierburi uscate. Gustul se combina din nuante de caramela, ciocolata, stejar si coaja de portocala.

Angajatii magazinului DFM nu doar vor oferi tuturor doritorilor sa deguste din aceste bauturi, dar si vor dezvalui cum si in combinatie cu ce de consumat aceste bauturi pentru a descoperi toate nuantele acestora.

ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova