Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / degustatie scotch isle of jura

2018-10-04

In magazinul DFM Aeroportul International Chisinau se desfasoara degustatia de whisky scotian Isle of Jura. Distileria brandului se afla pe insula Jura si este una din cele mai vechi din tara.

Jura The Sound este un whisky cu motive de ierburi si nuante maritime. Aroma ofera caractere condimentate, de fructe, ciocolata si tutun. Gustul aduce usor a apa de mare, ierburi si lemn. Pentru a ridica degustarea la nivel nou se recomanda combinarea bauturii cu trabucuri cubaneze.

Jura The Road este o bautura gingasa si delicata. Aroma este bogata in nuante de iarba neagra, fructe uscate, lemnoase si de tutun. Gustul este condimentat de fructe.

Jura The Loch este un whisky cu dispozitie de fructe. Aroma ascunde nuante de fructe uscate, condimente si alge. Gustul are caractere de fructe coapte si buchete de ierburi.

Jura The Paps 19 yo este un whisky ce se matureaza 19 ani in butoaie de stejar ex-bourbon, iar apoi se mai lasa la maturat in butoaie vechi unde se lasa la fel la maturat xeresul Pedro Ximenez. Gustul si aroma ofera nuante de smochine, pere si nuci prajite.

Oaspetii Aeroportului International Chisinau pot participa la degustatia tuturor acestor bauturi pe parcursul acestei luni.

1 Noiembrie 2018
8 Octombrie 2018
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova