Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / degustatie de lichior de lamiie din italia

2019-08-06

Magazinul DFM din Aeroportul International Chisinau ofera tuturor doritorilor sa deguste din bautura cu gust de vara din Italia. Invitam pe toti la degustatia lichiorului de lamiie Pallini Limoncello.

Aceasta bautura alcoolica se obtine din lamii si zest de lamiie ce ii ofera prospetime evidentiata si nuante accentuate de citrice. Pallini Limoncello a fost premiat la o multime de concursuri internationale de prestigiu. Receta lui se pastreaza in taina, dar este cunoscut faptul ca la producere se foloseste tinctura de zest din lamii Sfusato. Aceste lamii cresc pe coastele litoralului Amalfi si se deosebesc prin dimensiunile sale mari, structura suculenta si coaja aromata.

Bautura poate fi consumata in forma sa originala sau cu adaos de gheata sau apa, in baza lui se fac o multime de cocktail-uri. Ce tine de italieni, acestia toarna bautura in paharute nu prea mari racite bine. Se considera ca anume astfel lichiorul isi deschide complet aroma, si este si mai proaspat si ofera o vioiciune deosebita.

Degustatia bauturii va dura pina la sfarsitul lunii.

31 Iulie 2019
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova