Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / degustarea bauturilor alcoolice in aeroportul international chisinau

2018-10-05

Compania DFM invita toti doritorii la degustarea bauturilor alcoolice de la producatori renumiti. Consultantii magazinului Duty Free va vor oferi sa incercati diferite variatii a Balsamului de Riga, precum si vodka Stolichnaya.

Lichiorul de Latvia Rīgas Balzams este cunoscut in lumea intreaga. Receta bauturii contine 24 de ingrediente, printre care sunt extracte din diferite pomusoare, flori si radacini. Balsamul se comercializeaza in sticle intunecate de ceramica care apara continutul de razele solare si fluctuatii de temperatura. La degustare se ofera urmatoarele bauturi:

Vodka Stolichnaya este una din cele mai vestite vodka ruseasca din lume. Receta si marca comerciala “Stolichnaya” au fost inregistrate in URSS in 1938. Prima sticla a brandului dat a fost lansata in 1941 in Leningradul de Asediu. La productia bauturii brandului dat se utilizeaza spirt de cea mai inalta calitate, precum si cea mai pura apa ce a parcurs etape de filtrare complexe. Oaspetii Aeroportului International Chisinau pot degusta cateva variatii a marcii date:

Degustarea Balsamului de Riga si Vodka Stolichnaya se desfasoara pana la sfarsitul lunii.

8 Octombrie 2018
2 Octombrie 2018
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova