Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / degustația celui mai bun bourbon din lume

2017-10-05

În luna octombrie magazinul Dufremol din Aeroportul Internațional Chișinău învită toți admiratorii de whisky de elită la degustația de Jim Beam.

Jim Beam White 40%: whisky, maturat în butoaie de stejar timp de 4 ani. Aroma oferă nuanțe de sălcâm, flori de câmp, vanilie și frișcă. Gustul este ușor dulciu, iar cel rezidual aduce a iarbă verde.

Jim Beam Signature Craft 43%: whisky cu vârsta de 12 ani. Dezvăluirea aromei începe cu nuanțe de scortișoară, vanilie și stejar. Gustul coplesește cu trăsături de fructe, scortișoară și piper abia prezent. Gustul reziduu are nuanțe de specii alese de stejar.

Jim Beam Double Oak 43%: acest whisky este creat în baza distilatelor, ce au trecut o măturare dublă în butoaie pârlite. Este măturat timp de 5 ani. Aroma aduce a ușoara dulceașă de cofetărie și seminuanțe de turf. Gustul coplesește cu nuanțe de caramelă, toffee și specii. Gustul reziduu de turf durează ezpresiv.

Jim Beam Black Label 43%: unul din cele mai populare bourbonuri din lume. Se măturează timp de 6 ani. Aroma intensă are nuanțe de miere și vamilie. Gustul dulciu este accentuat prin nuanțe de lemn, miere și caramelă.

Toate aceseta pot fi degustate până la sfârșitul lunii. La produsele din promoție se răspândesc prețuri speciale.

6 Octombrie 2017
28 Septembrie 2017
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Tighina 12
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2018 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova