Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / cadouri de la lego

2019-09-04

In magazinele DFM se imprastie cadouri pentru iubitorii LEGO. Fiecare ce va procura 2 jucarii-constructor va primi cadou un al 3-lea set pe care il veti putea alege in dependenta de virsta si sexul copilului.

LEGO este cea mai renumita marca de jucarii-constructor din lume. Developerii de modele sunt mereu in cautare de idei, inspirandu-se permanent din interesele actuale ale picilor si creeaza o multime de seturi cu cele mai diverse teme. Fiecare exemplar este gindit pina la cel mai mic detaliu – anume de aceasta si este necesar de luat in consideratie virsta indicata pe ambalaj. Fiecare set vine cu instructie care demonstreaza clar etapele asamblarii. Unul din conceptele de baza a brandului este siguranta. Jucariile sunt executate din plastic dur netoxic. Fiecare detaliu este verificat cu atentie pentru a evita aschiile, crapaturile mici si colturile deteriorate.

Jucariile LEGO sunt adorate nu doar de copii, dar si de parinti: ele dezvolta logica, perseverenta, atentia, gindire abstracta, motorica. Prin procesul de asamblare a detaliilor, copiii invata bazele matematicii si fizicii, precum si a proiectarii, ca adevaratii ingineri.

Atentie: cadourilor de la LEGO se vor oferi in limita stocului.

4 Septembrie 2019
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Dacia 80/3 of. 202
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2019 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova