Noutăți şi Promoţii

Noutăținoutăți / arome noi din seria l eau prada

2018-01-10

In reteaua de magazine Dufremol au aparut produse noi de parfumerie de la Prada. Aromele L'Homme L'Eau si La Femme L'Eau au devenit descoperirile anului trecut. Aroma masculina si femenina din seria L'Eau au devenit o interpretare noua a La Femme Prada si L'Homme Prada. Inovatiile au un caracter indraznet si jovial cu o bogatie de nuante deschise si libere.

L'Homme L'Eau Prada: parfumul pentru barbati din grupa de chypre lemnoase. Este rezultatul efortului parfumerului Daniela (Roche) Andrier. Se dezvaluie prin nuante de ghimbir si neroli. Mijlocul ofera nuante de iris si ambra. Baza ofera nuante de sandal, cedru alb si pudra.

La Femme L'Eau Prada: aroma femenina din grupa orientala de flori. Creatorul este deasemenea Daniela (Roche) Andrier. Compozitia se deschide cu frangipani si ylang-ylang. Mijlocul ofera accente de tuberose si portocale. Nuantele lemnoase constituie baza.

Ambele parfumuri ofera prospetime, independenta si dragoste de viata si vor completa orice imagine creativa precum si clasica cu aluzia gandirii libere si decise. Produsele noi sunt deja disponibile cumparatorilor magazinului Dufremol.

31 Decembrie 2017
28 Decembrie 2017
27 Decembrie 2017
ADRESA:
Moldova
Chișinău
str. Tighina 12
tel: +373 (022) 22-80-47
Metode de plată:

©2018 ro.dutyfree.md Toate drepturile sunt rezervate. DUTYFREE în Moldova